Diverse activiteiten

Er worden verschillende vaste activiteiten georganiseerd: 
 

1. Vrijwilligerswerk voor Felixoord

In het Vegetarisch Woonpark Ommershof is ook het Vegetarisch Zorgcentrum Felixoord  gevestigd, zie hun website www.felixoord.nl. Daarvan is de moederstichting. (www.icare.nl)   Diverse bewoners van ons woonpark zijn als vrijwilliger verbonden aan activiteiten die in Felixoord plaatsvinden zoals gastvrouw voor de opvang en begeleiding van de bewoners van Felixoord en bij recreatieactiviteiten zoals een film of een muziekuitvoering. Andere bewoners zijn zeer actief in de Cliëntenraad van Felixoord of begeleiden bewoners met Mandala tekenen.
 

2. Gezamenlijke activiteiten met Felixoord

*Diverse activiteiten die door Felixoord voor hun eigen bewoners worden georganiseerd kunnen ook bezocht worden door bewoners van ons woonpark. Te noemen zijn “Zingen bij de piano”, soms wel in totaal 20 personen, maar ook meedoen met Tai Chi etc. 

*Speciaal vermeld kan worden het gezamenlijke warm eten. Bewoners van ons woonpark kunnen tegen betaling een heerlijke vegetarische viergangenmaaltijd in Felixoord nuttigen. Het is zelfs voor bewoners van het woonpark mogelijk deze maaltijden thuis bezorgd te krijgen. 
 

3. Wandelingen

Eén keer per week wordt er door bewoners een wandeling georganiseerd door de prachtige omgeving van Oosterbeek.  Bij het uitzetten van de wandelingen wordt rekening gehouden met de deelnemers wat betreft afstanden en stijgingspercentages, zo typerend voor onze omgeving. De gemiddelde afstand is 3 tot 5 kilometer.