Huurwoningen

Bungalow LindelaanBungalows Lindelaan

De semi bungalows liggen aan een groene laan. De grootte is 55 m2. Klik hier voor verdere informatie over Bungalows Lindelaan.

Jan AntheunissehofBungalows Jan Antheunissehof

De semi bungalows zijn geschakeld aan elkaar, bouwjaar 1979. De grootte is 73 m2. Klik hier voor verdere informatie over de Bungalows Jan Antheunissehof.

DassenburghtBungalows Dassenburght

Semi bungalows in een kleine cluster van vier woningen. Bouwjaar 1978. De grootte is 78 m2. Klik hier voor verdere informatie over de Bungalows Dassenburght.

Bungalows VijverhofBungalows Vijverhof

Luxe geschakelde bungalows met extra verdieping rondom een prachtige vijver en bloementuin, bouwjaar 1999. De grootte is vanaf 107 m2. Klik hier voor verdere informatie over de Bungalows Vijverhof.

Bungalows RoodkapjeBungalows Roodkapje

De oudste (1956) drie gerenoveerde semi bungalows in het park. De grootte is vanaf 45 m2. Klik hier voor verdere informatie over de Bungalows Roodkapje.

Bungalows EikenlaantjeBungalows Eikenlaantje

Semi bungalows aan het Eikenlaantje, de tuinzijde met extra groot en zonnig gazon. De grootte is 55 m2. Klik hier voor verdere informatie over Bungalows Eikenlaantje.
 

Appartementen AmberboomAppartementen Amberboom

De luxe appartementen zijn gebouwd in 2005 in twee woonlagen met lift. De grootte is 78 m2. Klik hier voor verdere informatie over Appartementen Amberboom.

Appartementen Felixoord

In december 2017 heeft Woonzorg Nederland ook het gebouw van Woon-Zorgcentrum Icare-Felixoord overgenomen.
 
De Zuidvleugel van Felixoord is verbouwd tot 21 kleinschalige appartementen van ongeveer 35 vierkante meter voor vegetariƫrs van 55 jaar en ouder. De appartementen zijn geschikt voor zelfstandige bewoning en rolstoel toegankelijk. Deze zijn vanaf september 2019 in gebruik genomen.
 
De woningen hebben een open keuken, een half open slaapkamer en een badkamer/toilet.
 
Verder is er een berging in de kelder, een wasserette en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Ook is er een gemeenschappelijke huiskamer. Buiten is er een groot terras, een vijver en een rozentuin.
Voor de appartementen van Felixoord is een wachtlijst. Als u interesse heeft kunt u een mail sturen naar felixoord@woonzorg.nl
In de mail kunt u aangeven waarom u interesse heeft en wat uw gegevens zijn. Na een kennismakingsgesprek met de bewonerscommissie wordt bekeken of u op de wachtlijst komt.
Met vriendelijke groet
Matthijs Hellegers: 088 921 04 19.
Bewonersconsulent