Huurwoningen

Bungalow Lindelaan​Bungalows Lindelaan

De semi bungalows liggen aan een groene laan. De grootte is 55 m2. Klik hier voor verdere informatie over Bungalows Lindelaan​.

Jan Antheunissehof​Bungalows Jan Antheunissehof

De semi bungalows zijn geschakeld aan elkaar, bouwjaar 1979. De grootte is 73 m2. Klik hier voor verdere informatie over de Bungalows Jan Antheunissehof​.

Dassenburght​Bungalows Dassenburght

Semi bungalows in een kleine cluster van vier woningen. Bouwjaar 1978. De grootte is 78 m2. Klik hier voor verdere informatie over de Bungalows Dassenburght​.

Bungalows Vijverhof​Bungalows Vijverhof

Luxe geschakelde bungalows met extra verdieping rondom een prachtige vijver en bloementuin, bouwjaar 1999. De grootte is vanaf 107 m2. Klik hier voor verdere informatie over de Bungalows Vijverhof​.

Bungalows Roodkapje​Bungalows Roodkapje

De oudste (1956) drie gerenoveerde semi bungalows in het park. De grootte is vanaf 45 m2. Klik hier voor verdere informatie over de Bungalows Roodkapje​.

Bungalows Eikenlaantje​Bungalows Eikenlaantje

Semi bungalows aan het Eikenlaantje, de tuinzijde met extra groot en zonnig gazon. De grootte is 55 m2. Klik hier voor verdere informatie over Bungalows Eikenlaantje​.
 

Appartementen Amberboom​Appartementen Amberboom

De luxe appartementen zijn gebouwd in 2005 in twee woonlagen met lift. De grootte is 78 m2. Klik hier voor verdere informatie over Appartementen Amberboom​.