Huurwoningen

Bungalow LindelaanBungalows Lindelaan

De semi bungalows liggen aan een groene laan. De grootte is 55 m2.  Ze zijn voorzien van een woonkamer, twee slaapkamers, doucheruimte en een aparte keuken en berging

Klik hier om de bouwtekening te downloaden. (815 Kb)


 

Jan AntheunissehofBungalows Jan Antheunissehof

De semi bungalows zijn geschakeld aan elkaar, bouwjaar 1979. De grootte is 73 m2
De woningen hebben een grote woonkamer met open keuken, twee slaapkamers (voor en achter) en badkamer. Een inpandige berging en fietsenschuur.

Klik hier om de bouwtekening te downloaden. (815 Kb)

DassenburghtBungalows Dassenburght

De bungalows liggen aan de rand van het park geschakeld aan elkaar in een kleine cluster van vier woningen. Bouwjaar 1978. De grootte is 78 m2
De woningen hebben een woonkamer met half open keuken,  twee slaapkamers, badkamer met douche, aparte berging en entree met toilet. 


Klik hier om de bouwtekening van Dassenburght te downloaden. (828 Kb)

 

Bungalows VijverhofBungalows Vijverhof

Luxe geschakelde bungalows met extra verdieping rondom een prachtige vijver en bloementuin, bouwjaar 1999. De grootte is 107 tot  135 m2.
De (semi)bungalows  zijn luxe uitgevoerd met badkamer,  slaapkamer en woonkamer met (open) keuken en inpandige berging. Tevens een extra grote bovenverdieping met vaste trap voor studie, hobby of  logeerruimte. 

Klik hier om de bouwtekening van tussenwoning van Vijverhof te downloaden. (862 Kb)
Klik hier om de bouwtekening van hoekwoning van Vijverhof te downloaden. (862 Kb)

 

Bungalows RoodkapjeBungalows Roodkapje

De oudste drie gerenoveerde semi bungalows (1956) in het park.
De oudste vrijstaande en gerenoveerde bungalows in het park. De woningen zijn voorzien van een woonkamer, aparte keuken, twee slaapkamers en een doucheruimte en berging 
De grootte is 45 en 78 m2.


(Geen bouwtekening).
 

Bungalows EikenlaantjeBungalows Eikenlaantje


Semibungalows aan het Eikenlaantje, de tuinzijde met een extra groot en zonnig gazon. De woningen zijn voorzien van een woonkamer,  twee slaapkamers, doucheruimte en een aparte keuken en berging.  De grootte is 55 m2

Klik hier om de plattegrond van de bungalows Eikenlaan te downloaden. (815 Kb)
 

Appartementen AmberboomAppartementen Amberboom

De luxe appartementen zijn gebouwd in twee woonlagen (2005). Op de begane grond met tuin,  de eerste verdieping heeft een balkon en is te bereiken met een lift . Boven met prachtig hoge plafonds tot 3.10 hoog in een ronde boogvorm.  De grootte is 78 m2.
De appartementen hebben een grote living met open keuken, een slaapkamer en optioneel een tweede, badkamer en inpandige berging. Gemeenschappelijke fietsenloods.

De woningen zijn volledig aangepast inclusief rolstoeltoegankelijke douche en toilet.  Zeer goede isolatie. 

Klik hier om de plattegrond van de benedenverdieping van Amberboom te downloaden. (829 Kb)
Klik hier om de plattegrond van de bovenverdieping van Amberboom te downloaden. (829 Kb)

Appartementen Felixoord

In de Zuidvleugel van Felixoord bevinden zich 21 kleinschalige appartementen van ongeveer 35 vierkante meter.  De appartementen zijn geschikt voor zelfstandige bewoning en rolstoel toegankelijk. Ze zijn in september 2019 in gebruik genomen.

De woningen hebben een open keuken, een half open slaapkamer en een badkamer/toilet.  Verder is er een berging in de kelder, een wasserette en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Ook is er een gemeenschappelijke huiskamer.

Buiten is er een groot terras, een vijver en een rozentuin.


Klik op onderstaande link om de plattegrond te downloaden.
[ opent in een  nieuw venster; op de website van Woonzorg ]
https://www.woonzorg.nl/api/images/openNewTab?url=https://one365mediaexportprod.blob.core.windows.net/public/460ea4f5bd4f4e7eb96d9ef5f64debf9.pdf

  

 

Plattegrond park

< terug naar de Home pagina